Basisvorming | beheer |
wetenschappen |
vleeswaren |
Levensbesch. | 2 | 2 | 2 |
LO | 2 | 2 | 2 |
Nederlands | 3 | 3 | 3 |
Frans | 2 | 2 | 2 |
Engels | 2 | 2 | 2 |
Wiskunde | 4 | 2 | 2 |
Geschiedenis | 1 | 1 | 1 |
Aardrijkskunde | 1 | 1 | 1 |
Natuurwet. | 1/0 | 1/0 | |
Specifiek gedeelte | 18/17 | 15 | 16/15 |
Toeg. wetenschap. | 6 | 1 | |
Huishoudkunde/ opvoedkunde |
9 | ||
Muzikale opv. | 0/2 | ||
Plastische opv. | 2/0 | ||
Toeg. informatica | 13/12 | ||
Toeg. economie | 2 | 2 | 2 |
Praktijk slagerij | 10 | ||
Slagerij | 6 | ||
Stage | 0/2 | 0/2 | 0/2 |
Totaal | 33 | 34 | 35 |